ברכות לשנה החדשה

24 September, 2017

שנה חדשה בפתח וזו שהסתיימה תכף מתייצבת על מדפי העבר.

אי אפשר לברוח ממחשבות מסוג של סיכומים, לקחים, ספירות מלאי, תכנונים והצהרות.

התחלה של שנה חדשה עושה לי הרגשה של מעין ריסטארט. הזדמנות להשאיר טעויות, תקלות ואכזבות מאחור ולצאת לדרך חדשה. לחלום, לתכנן, להגדיר יעדים ולהתחיל מחדש.

בהקשר של הסטודיו, בהסתכלות אחורה אל השנה שחלפה, אני מרגישה שהצלחתי לנסח לעצמי את המרחב שבתוכו אני רוצה לפעול, לומר את זה בקול ולהתחיל לממש. זה לא מעט. ההגדרה והכיוון מאפשרים לי לחשוב על השנה הבאה במונחים של יעדים קונקרטיים. התבססות והתמקצעות. אני מייחלת שגם בשנה הבאה אמשיך לחלום בלילה על כלים וארוחות. שאקום בבוקר עם אנרגיה ותשוקה לממש את החלומות. שאדע לנהל את הזמן שלי, המשאב הכל כך יקר הזה, בתבונה, ושאמשיך לראות את היופי והטוב שהחיים מזמנים לי.

אני רוצה להודות לכל המבקרים במכירת ראש השנה של הסטודיו. תודה לכל מי שכבר ביקר בעבר ובא שוב, ותודה לכל ידידיי החדשים — כל כך התרגשתי להכיר אתכם. תודה למיכל קורן מ- myoutdoors, על הפקת אוכל רחוב יווני טעימה כל כך. ולכל מי שלא הגיע, אתגרתם אותי להשתדל יותר בפעם הבאה.

שימו לב לסגול הרועד,
מששו את הרוח, היטב
געו בעץ, הוא ירוק ובצמרת
מוריק עוד יותר והגזע
מאוכל מעט אך עודו אוכל בכל פה
את לשד האדמה שאיננה
נראית כאן לעין בעיר.
שימו לב, מששו, געו היטב, כפליים
לשאוף את האור, להאיר
כל ענן, הוא עובר, והלילה
לא יאחר.

שימו לב לסגול הרועד/נתן זך

אז שתהיה לכולנו שנה חדשה נהדרת. בריאה, שמחה, פוריה ומספקת.

העלתי לאתר מתכון פשוט לקינוח תמרים וקפה. מעין אפוגטו אוריינטלי, בהשראת ההיסחפות הנוכחית שלי למטבח הים תיכוני האקזוטי. מוזמנים לנסות.

נותרו מספר מקומות לארוחה האנדלוסית שלי ושל מיכל קורן ב- 26 לאוקטובר. פרטים מלאים, בימים הקרובים.