תמונות מבוקר מאפים מלוחים עם נוף עתאמנה. מועג׳נה, לאפות, פיתות מקמח מלא, פטאייר ועוד. שום דבר מהם לא דומה בכלל למה שאפשר לקנות בחוץ. אין לי דרך אחרת לתאר את אופן התנהלותה של נוף עם הבצקים באותו בוקר אלא כקסם. קמח, מים, שמרים, מלח וסוכר, הופכים בידיה בקלילות שלא תתואר למאפים מושלמים, במראה ובטעם.
תעקבו אחרי נוף והכנסו בשער הזהב שהיא פותחת עבורנו למטבח הערבי הנפלא. השיח על המטבח הערבי הוא חלק בלתי נפרד מהשיח הפוליטי ותרבותי סביבנו. נוף עתאמנה, זוכת מאסטר שף באחת העונות הראשונות, ד״ר למיקרוביולוגיה שהלכה אחרי אהבתה לבישול ומטבח, עוסקת במטבח הערבי על כל רבדיוֿ באופן מעמיק, יסודי ואמיץ. מרתק לקרוא את המדור שלה שמתפרסם המגזין השולחן שמאפשר הצצה למטבח הערבי הביתי, זה המוכר וזה הנסתר מעיננו. ממליצה לכם בחום להצטרף לקהל עוקביה.