בלוג

השולחן, יולי 2018

השולחן, יולי 2018

מבחר כלים של הסטודיו הופיעו בהפקה חגיגית לכבוד הגיליון הראשון של מגזין ״השולחן״ (ממשיך דרכו של ״על השולחן״ המיתולוגי): 33 מנות שחייבים להכין בקיץ. צילומים: אנטולי מיכאלו.

 

 

קראו עוד
סיכום הסדנה בבולגריה

סיכום הסדנה בבולגריה

אני מודה שיש משהו נרקסיסטי בלבשל כשצמודה אלייך צלמת נפלאה כמו אפרת. כל מנה היא כוכבת והמאמץ מתועד ונשמר בקפסולה של זכרון לעד. בכל מפגש עם אפרת אנחנו צוחקות/בוכות שאנחנו כל הזמן מעלות את הרף, במסע בלתי פוסק אחר רעיונות חדשים, יחודיים ומרגשים.
קראו עוד
״דים סאם גלורי״ - כמה מילים על הכלים

״דים סאם גלורי״ - כמה מילים על הכלים

כשחשבתי על הכלים שאכין לארוחת הדמפלינגס עם לילך רווה, האסוציאציה הראשונית הובילה אותי לשלושה מוטיבים: פורצלן, אדום, ועבודת יד.
קראו עוד
״תיקון ארוחת שבועות״: כמה מילים על הכלים

״תיקון ארוחת שבועות״: כמה מילים על הכלים

״תיקון ארוחת שבועות״- הארוחה שערכנו בשיתוף פעולה בין עידו פיינר (גריג, מול-ים), לבין מתן שופן (גלריה/הארץ, ״טוניס-שולחן״) הייתה כפי שחלמנו - יצירתית, מענגת, מקומית ומאוד חוויתית.
זו זכות גדולה עבורי לקחת חלק בארוע כזה שמייצג את כל מה שאני מאמינה בו ובונה סביבו את הסטודיו. חיבור בין אנשים סביב שולחן האוכל, לרבות הכנתו. החיבור הזה של אנשים שאוהבים אוכל, מוקירים את היוצרים אותו, שאוהבים לחוות ולהתנסות בדברים חדשים וגם נהנים לחלוק את ההנאה שלהם סביב שולחן משותף, הוא  נפלא ומופלא ומזין באנרגיות מטורפות.
תודה עצומה לכל מי שלקח חלק בארוע הן בהכנה והן בהשתתפות. לקח חלק ותרם חלק. כי כל הליך הזה הוא לגמרי שילוב של נתינה וקבלה.
קראו עוד
״המלבישה״, מאי 2018
2018 יום העצמאות

2018 יום העצמאות

את הפוסט הזה, לכבוד יום העצמאות אני מבקשת להקדיש לסבא וסבתא שלי מצד אבי - חיים ומניה סלבין. מתוך געגוע אליהם ואל הימים ההם וגם מתוך הצורך לדבר את הציונות עליה גדלתי.
קראו עוד
סיכום מכירת אביב

סיכום מכירת אביב

תודה לכל מי שהגיע בשישי לארוע של הסטודיו, למרות החום הגדול.
קראו עוד
״חשיפה לאור הצפוני״ - סיכום

״חשיפה לאור הצפוני״ - סיכום

כשכל חלקי הפאזל של הסדנה שאנחנו חולמות, מתכננות ומכינות נופלים במקום ומרכיבים את השלם הגדול, זה מרגיש כמו הרגע הזה מהסרטים כשכל הדובדבנים במכונת המזל מסתדרים בשורה ומפל של זהב יורד עליך.
קראו עוד
״קילוגרמים של חורף״ - פוסט סיכום

״קילוגרמים של חורף״ - פוסט סיכום

היה נפלא. 
תודה לכל מי שהגיע, השתתף, טעם, נגע ואימץ כלי חדש. 
בכל פעם מחדש אני נרגשת לראות שרעיון שרקמתי ודמיינתי מתממש, בזכותכם ובזכות החיבורים הנוצרים בכל אירוע.
נכון, היו רגעים של עומס מוגזם, היו קצת אכזבות כשאזלו המאפים ובכלל, לא הכל תוקתק. יחד עם זאת, אני בתחושה שהיתה אווירת אירוח ביתי ומשפחתי. שהצלחתי לפגוש את חלקכם וגם להכיר לקוחות חדשים. בזווית העין ראיתי שהאורחים נהנים לשבת בחצר עם מאפה או כריך או יין דובדבנים חם ולהנות יחד מה- gathering הכיפי הזה. ליותר מזה אני לא מייחלת.
קראו עוד
Telavivian, דצמבר 2017

Telavivian, דצמבר 2017

שמחתי מאוד לארח את תלאביביאן, מגזין תרבות ולייפסטייל שהגיע לביקור בסטודיו. הנה הלינק לכתבה.
קראו עוד
דלעת מאניה והמלצה על ספר בישול

דלעת מאניה והמלצה על ספר בישול

זה מרגיש לי כאילו לא דיברנו מזמן. אחרי החגים והארוחות והעומס ברשת, נהנתי מקצת רגיעה של סתיו ומילוי מצברים. בשונה מהפוסטים הקצרים שאני מעלה בפייסבוק ובאינסטגרם, המתייחסים בדרך כלל לכאן ועכשיו, הוצאת ניוזלטר גורמת לי לשבת קצת ולהסתכל מה עבר בסטודיו מאז הפעם האחרונה שהתכתבנו. 
קראו עוד
אז מה זה לעזאזל מטבח אנדלוסי?

אז מה זה לעזאזל מטבח אנדלוסי?

לפני מספר ימים פורסם גליון אוקטובר (318) של מגזין ״על השולחן״, המוקדש לארוחות בראנץ׳, ובראנץ׳ אנדלוסי שהכנתי ביחד עם מיכל קורן נכלל במגזין.
בעקבות הכנת הבראנצ׳ החלטנו מיכל ואני לערוך ארוחת ערב אנדלוסית במסגרת NOW GATHEINGS. 
המקומות לארוחה כבר כמעט אזלו, אבל הסיפור של האוכל האנדלוסי מעניין גם אם אתם לא מתכוונים להגיע.
קראו עוד
31 results
Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה