קינוח תמרים בקפה והל

קינוח תמרים בקפה והל

400 גרם תמרים יבשים מזן מג׳הול, או תמרים לחים
500 מ״ל קפה חזק (5 מנות אספרסו, מקינטה או פרנץ׳ פרס)
20 תרמילי הל ירוק
מקל קינמון
כפית סוכר
פיסטוקים קלויים מעט, ללא מלח, שבורים בגסות
גלידת וניל או יוגורט סמיך, להגשה
מגלענים את התמרים. אפשר להשתמש במכשיר לגילעון זיתים או דובדבנים. תמרים לחים אפשר גם לקלף.
בסיר קטן מחממים את הקפה, ההל, הקינמון והסוכר, עד לרתיחה עדינה. מבשלים 2-3 דקות ומסירים מהאש.
מוסיפים את התמרים ומכניסים למקרר, רצוי למשך יום אחד לפחות לפני ההגשה.
 
להגשה, מניחים בצלחת כדור גלידה או כף יוגורט. מוסיפים 2-3 תמרים וכמה כפות מהרוטב, ומפזרים פיסטוקים מעל.
Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה