עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים

100 גרם שקדים מולבנים

100 גרם אגוזי לוז קלופים

100 גרם אגוזי פקאן

100 גרם צימוקים

3 ביצים

7 כפות סוכר

7 כפות קמח רגיל

מערבבים את כל המרכיבים ומשטחים בתבנית אינגליש קייק חד-פעמית מנייר אופים בחום של 170 מעלות במשך 20-25 דקות עד שמזהיב ומתייצב.מוציאים. מקררים וקורעים את תבנית הנייר. פורסים לפרוסות דקות של כ- 0.5 ס״מ. מניחים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מייבשים בחום נמוך, 130-120 מעלות במשך כ- 20 דקות עד שמשחים לגוון דבש.

Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה