״נוטלה״ ביתית

״נוטלה״ ביתית

להכנת צנצנת גדולה אחת
 
180 גרם חמאת אגוזי לוז (או מחית נוגט לוז-ניתן להשיג בחנויות אפיה או טבע)
90 גרם שמן קוקוס
2 כפות אבקת קקאו איכותי 
4 כפות דבש
 
מערבלים את כל החומרים במעבד מזון למשך 2-3 דקות עד לקבלת משחה חלקה. את הקקאו מומלץ להוסיף דרך מסננת למניעת גושים.
 
מעבירים את ה- ״נוטלה״ לצנצנת ומניחים במקרר. דואגים להוציא מהמקרר ולהביא לטמפרטורת החדר כ- 5 עד 10 דקות לפני השימוש. להגשה, מורחים את ה- ״נוטלה״ על פרוסת לחם טריה או קלויה.
Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה