בוק צ׳וי מאודה וצרוב של לילך רווה

בוק צ׳וי מאודה וצרוב של לילך רווה

  •  3 ראשי בוק צ׳וי
  • מעט שמן צמחי נייטרלי
  • 3 כפות רוטב צדפות
  • 2 שיני שום כתושות גס
  • חתיכת שורש ג׳ינגר פרוס לפרוסות דקות

מחממחים מעט שמן במחבת גדולה דיה כך שתכיל את הירק בשכבה אחת. מניחים את הבוק צ׳וי כשפני החתך מטה. לוחצים מעט וצורבים. כשהירק משחים מעט מוסיפים חצי כוס מים ומכסים במכסה. מבשלים על אש נמוכה מספר דקות עד שהירק מתרכך מעט אך עדיין ירוק רענן. מוציאים את הבוק צ'וי לקערת הגשה ומניחים בצד,

מוסיפים למחבת מעט נוזלים, את רוטב הצדפות השום והג׳ינג׳ר מאדים מעט. מוסיפים שמן שומשום.

מסמיכים קלות ויוצקים על הבוקצ׳וי.

מגישים.

Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה