ברוסקטת עגבניות

ברוסקטת עגבניות

  • עגבניות מלאות טעם (שרי או מגי)
  • מעט שום טרי (אופציונלי)
  • מלח ים
  • שמן זית
  • לחם טוב
  • בזיליקום
  • בוראטה או מוצרלה
  1. קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות, ומתבלים אותן במלח ים ושמן זית. אם רוצים, מוסיפים מעט שום טרי קצוץ.
  2. פורסים לחם, מברישים את הפרוסות במעט שמן זית וקולים אותן על מחבת חמה עד שהן משחימות.
  3. מוציאים את הפרוסות לצלחת, מניחים עליהן את העגבניות. קורעים את הבזיליקום ומוסיפים גם אותו.
  4. מגישים לצד בוראטה או מוצרלה טרייה. 
Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה