כרוב סגול צלוי בחומץ בלסמי

כרוב סגול צלוי בחומץ בלסמי

  • 1 כרוב סגול, חתוך לשמיניות
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי מיושן*
  • 2-3 כפות צנוברים
  • מלח גס
מברישים בנדיבות את שמיניות הכרוב בתערובת השמן. אם נגמרת התערובת באמצע - זה תלוי בגודל הכרוב - מכינים עוד. מפזרים את הצנוברים ואת המלח. אופים כ- 40 דקות עד שהכרוב משחים ומתרכך.
וריאציות
  • מוסיפים אוכמניות מיובשות או צלפים, לפני האפייה
  • מוסיפים גרעיני רימון אחרי האפייה
  • אפשר להשתמש גם בכרוב לבן, אבל כרוב סגול יותר מתאים
*חומץ בלסמי מיושן הוא מתוק יותר וסמיך יותר, אבל גם הרבה יותר יקר. אפשר לקחת כוס חומץ בלסמי רגיל, להוסיף 2 כפות סוכר ולצמצם על אש קטנה עד להסמכה.
Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה