צהריים בהשראת המטבח הסקנדינבי

צהריים בהשראת המטבח הסקנדינבי

מטבח נורדי, עבורי, מתאפיין בחומרי גלם טריים וטובים, תהליכי הכנה פשוטים, ומאכלים צבעוניים ומאוד אסתטיים. יש לי מדף שלם של ספרי בישול סקנדינביים שהדפדוף בהם הוא חוויה אסתטית וקולינרית מרחיבת אופקים.

בתזמון מדהים מזג האוויר באותם הצהריים היה קריר ואפרורי, ובשלב מסויים אפילו התחילו לרדת טיפות גשם. אכלנו בחוץ כדי להפיק את המקסימום ממזג האוויר הנפלא הזה. בכלל, מזג אוויר הוא אחד מיסודות ה- ״הוגה״ הכי משמעותיים (תוכלו לקרוא על כך עוד בפוסט על הסדנה).

הארוחה כללה תבשיל בשר חם ומנחם, סלטי קטניות, ירקות ופרחים; ולחם מעולה שאפה לנו במיוחד עודד רסלר. לקינוח הייתה עוגת שוקולד, טארט רובארב וטירמיסו קרמל מלוח (לדנים, מסתבר, יש תשוקה עזה לעוגות ומתוק - אז היינו חייבות).

השאירו תגובה

שימו לב: תגובות עוברות אישור לפני שהן מפורסמות

Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה