יום העצמאות

יום העצמאות

ובצד הכאב, האהבה לצדדים היפים. השורשים שלי פה וזו מולדתי.

מסיחה את דעתי במעט בהתעסקות לקראת יום העצמאות, הצמוד כל כך ליום הזכרון ומנוגד לו כל כך בהוויתו. זה תמיד חוזר למטבח. אוכל מנחם. אוכל לקראת מפגש עם חברים ומשפחה.

אז הנה, ממש בקטנה, סלט כיפי לצהרי עצמאות. ישראלי וטעים. חומוס, אבל אחר.

דייט עם פורטרט 

השבוע מתקיים הארוע עליו סיפרתי בניוזלטר הקודם. בוקר חוויתי של צילום, אמנות ואוכל. ההכנות שלי לקראת הבראנצ׳ שאערוך, הפכו למסע מחקר קולינרי מרתק בעקבות ציוריה של Clara Peeters. שיתפתי רבות אודות ההכנות בדף הפייסבוק שלי. 
ההתעמקות בציורים מובילה להרבה הקשרים בין אז לעכשיו. כך למשל, אחד המאכלים שחוזר על עצמו בציורים הוא קערת פירות יבשים. מי שהגיע לסטודיו הפתוח שלי, נהנה מעוגת פירות יבשים שאני מרבה להכין. הבטחתי למי שביקש שאפרסם את המתכון ועכשיו זו נראית כהזדמנות מעולה, הנה הקישור.
נותרו שני מקומות אחרונים לארוע המיוחד הזה, כל הפרטים כאןואתם מוזמנים להצטרף.

השאירו תגובה

שימו לב: תגובות עוברות אישור לפני שהן מפורסמות

Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה