"סדנת "חומר, כלי, אוכל ומה שבינהם

"סדנת "חומר, כלי, אוכל ומה שבינהם

בחודש פברואר קיימנו רינת בר נצר ואני שתי סדנאות ״חומר, כלי, אוכל ומה שבינהם״.
זה מרגש לחוות שוויז׳ן הופך למציאות. הרעיון היה לקחת את המשתתפים למסע קטן בתוך העולמות שלי: בין הסטודיו למטבח, בין חומר לאוכל, ובין יצירה אישית למפגש קבוצתי.

לאחר קפה ועוגה וקצת פינוקים החלה העבודה בסטודיו. המשתתפים הכינו כלים בשיטת פינצ׳ינג ובשיטת לחיצת משטח, והשלימו את הכנתן של קערות שהכנו עבורם מראש. בין לבין ישב כל משתתף על האבניים ויצר כלי ראשוני תוך חווית תנועת הגלגל.

כל זה תוך דינמיקה נהדרת שהתפתחה סביב שולחן יצירה משותף.

הסדנה התמקדה במוטיב הקערה, אחת משתי הצורות הבסיסיות של קדרות האבניים.

נושא הקערה הנחה אותי גם בבניית תפריט הצהריים שהוגש סביב שולחן אוכל משותף ושמח.
זאת, לא לפני שהמשתתפות, ולשמחתי גם משתתף אחד, הוזמנו להכין איתי פסטה (בסדנה הראשונה), וניוקי (בסדנה השנייה) — בעבודת יד מלאה.

היה עונג גדול לשתף פעולה עם רינת בר נצר המקסימה ולבלות יומיים נהדרים במחיצת האורחים הנהדרים שלנו.

והדובדבן שבקצפת? הצילומים. בסדנה הראשונה ליוותה אותנו עפרה רון מזור וקיבלנו צילומי סטילס מרהיבים. בסדנה השניה ליוותה אותנו טל סיון ציפורין וערכה את רגעי הקסם של הסדנה לוידאו קצר, קולע ונוגע.

 

תודה טל ועפרה. ציידתן אותנו במזכרות מדהימות.


והנה פירוט של התפריטים:

בסדנה הראשונה היו לנו, בין היתר:
עוגה באסקית
ריקוטה ביתית
פלפלים קלויים
פוקצ׳ה
מרק פיסטו עם פסטה אורקייטה
רביולי ריקוטה בעגבניות שרי
סלט ירוק
אגסים מקורמלים, פיסטוק, גלידת חלב

ובסדנה השנייה (גם זו רשימה חלקית):
עוגת תפוזי דם
יוגורט וגרנולה
חצילים בבלסמי
סלט מוצרלה ותפוזי דם
סלט צנוניות
מרק דלעת, תרד וטוסט פסוו
ניוקי פטריות, ערמונים ואפונה טריה
סלט ירוק
קראמבל שוקולד וגלידת קרמל מלוח

תגובות

Irit Biran

הסדנה נראית מדהימה. אשמח להשתתף בסדנה נוספת, לכשתהיה…

השאירו תגובה

שימו לב: תגובות עוברות אישור לפני שהן מפורסמות

Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה