ד"ש מיוון

ד"ש מיוון

 

החודש האחרון היה בסימן יוון. לארוחה היוונית שערכתי במסגרת NOW Gatherings הגיעו אורחים מקסימים. והאוכל היה טעים טעים והמוסיקה עטפה אותנו באווירה של יוון.
זו גם הייתה חנוכה מרגשת של מטבח החוץ שלי שמייצר הרבה שעות כיפיות של בישול, אכילה ואירוח תחת כיפת השמיים.
המטבח היווני אינו ברוך קינוחים. על פי רוב הקינוחים מבוססים על עוגות מתוקות, יוגורט ופירות. אבל גם עם הפשטות הזו, כשהמתכון טוב, ומתאים לארוחה שקדמה לו, זה מצליח ובגדול. עובדה - אפילו שהיה כל כך הרבה אוכל בארוחה, הקינוחים ממש נטרפו. משתפת כאן שניים מתוך שלושה: עוגת אגוזי לוז ופירות קיץ צרובים עם קרם יוגורט וסוכר חום. המתכונים לשני הקינוחים לקוחים מספר בישול נהדר (אני כל כך אוהבת ספרי בישול) של מסעדה ושמה á la grecque, , באוסטרליה. המסעדה מנוהלת על ידי שף יווני ובת זוגו האוסטרלית. אם אתם בענייין של ספרי בישול, באנגלית, אני ממליצה בחום.
אתם מוזמנים לסטודיו פתוח ומכירה חגיגית לקראת השנה החדשה: יום שישי ה- 8 לספטמבר, 10:00-15:00.

שיהיה לכולנו המשך קיץ נפלא וחופש נעים.

השאירו תגובה

שימו לב: תגובות עוברות אישור לפני שהן מפורסמות

Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה