NOW Gatherings x My Outdoors: פייסטה אנדלוסית

NOW Gatherings x My Outdoors: פייסטה אנדלוסית

בהמשך לכתבה המשותפת עם מיכל קורן בגליון האחרון של ״על השולחן״, ערכנו מיכל ואני ארוחת טעימות בהשראת המטבח הספרדי-אנדלוסי - פייסטה של ממש. שורשיו של המטבח האנדלוסית בתקופת ספרד המוסלמית, והוא מתאפיין ברב תרובותיות, קוסמופוליטיות, ובעושר מרכיבים ותבלינים המוכרים לנו גם ממטבחי ספרד האחרים, מרוקו, תורכיה ופרס.

היו שם 
אש, צבעים, תבלינים, אוויר פתוח ואורחים רעבים, מפרגנים ושמחים במיוחד.
הנה מה שהגשנו באותו הערב:

***
אמפנדילס, פלפוני פדרון
חצילים, חלב, דבש
סנגריה

פיתה אפויה על אפר גחלים
תבשיל תרד וגרגירי חומוס מהפתיליה
דג ים טרי בכבישה בייתית

כדורי בשר, קרם שקדים, זעפרן
אספרגוס חרוך, ארטישוק, ויניגרט ספרדי

דג ים בטאבון עצים, צ׳ילי, שום, שמן זית
תפוחי אדמה צרובים על האש
כרשות אפויות וירוקות

טארט פיסטוק, גלידת מי ורדים, דפי שוקלד וצ׳ילי

השאירו תגובה

שימו לב: תגובות עוברות אישור לפני שהן מפורסמות

Right המשך קנייה
ההזמנה שלך

אין פריטים בעגלה