החודש האחרון היה בסימן יוון, ולארוחה היוונית שערכתי הגיעו אורחים מקסימים. והאוכל היה טעים טעים והמוסיקה עטפה אותנו באווירה של יוון. זו גם הייתה חנוכה מרגשת של מטבח החוץ שלי שמייצר הרבה שעות כיפיות של בישול, אכילה ואירוח תחת כיפת השמיים.
התפריט שהיה
- גספאצ׳ו, מלון, מלפפון
- לביבות עגבנייה, יוגורט
- קרפצ׳יו תאנים, קשקאבל, צלפים
- זיתים מתובלים
- מאפה פילו, פטה, תרד
- גרגירי חומוס מבושלים
- ממרח שום
- פוקאצ׳ה
- עלי גפן טריים ממולאים
- סלט יווני
- צזיקי
- חצילים כבושים בחומץ
- סלט לוביה
- פלפלים וחצילים קלויים
- דלעת קלויה, פיסטוק, קינמון
- מוסר ים כבוש, עשבי תיבול טריים
- עגבניות ממולאות
- אורז ושמיר, שרימפס
- גירוס טלה
- עגבניות צרובות, בצל, נענע, סומאק, יוגורט
- פיתה יוונית
- נקטרינות צרובות, קרם יוגורט, סוכר חום
- עוגת אגוזי לוז, גלידת קפה, עוגיות שקדים