לא אשאיר אתכם באוויר בלי לדעת איך היתה ארוחת האהבה שלי. היה נהדר. הגיעו אורחים מקסימים ממש. שמחתי כל כך להכיר את מי שלא הכרתי. הייתה אווירה נינוחה וחמה ואני חושבת שכולם הרגישו בבית.
הצלחתי לחלק את הקשב בין הבישול לאורחים, כך שיכולתי ממש להנות מהחברה. חברי מורן הכין פלייליסט נפלא והגיש אותו ממש כמו מנות בארוחה, המוזיקה הייתה נוכחת ומאוד משמעותית (ממליצה לכם לעקוב אחריו, הוא עוד יפתיע).
היה טעים ויפה, כמו שחלמתי את זה בשבועות האחרונים. ועכשיו, חזרה לסטודיו, עוד מעט פסח והמדפים ריקים.
התפריט שהיה
- אפריטיף
- סלט אנדיב, רוקפור, אגוזים
- טרטר בקר
- דלעת חורפית, ערמונים, קרם פרש
- שרימפס, חמאת עגבניות
- כרישה אפויה, ארטישוק קונפי, ירקות שורש צרובים
- באגט ״לה מולאן״
- טלה ״7 שעות״
- עוגת תפוחי-אדמה ״לא׳מי לואי״
- סלט ירוק, ויניגרט טרגון
- קינוח ״הפתעה״
- יין משובח