דרומה לרומא

25 October, 2018

המון צלחות חדשות, גלידת פיסטוק ופסטת אורקייטה ראשונות. ריקוטה ביתית חמה וטרייה, ופיצות של עודד רסלר האחד והיחיד. קלאמרי, דג בטאבון — ועוד ועוד.

היה כיף לבשל עם שגיא שופן, ידיים מעולות וכשרון אדיר, בטוחה שעוד נשמע עליו בעתיד. תודה לאורחים הנפלאים שבאו לבלות ערב סביב השולחן שלי, ותודה לליאת הדס על התמונות הנהדרות.

התפריט

Aperitivo

  • קוקטייל ומתאבנים

Antipasti

חומרי גלם אופייניים לאזור בטאבון ובגריל

  • בצק, פירות-ים, עגבניות ושאר ירקות
  • מוצרלה ושאר גבינות

Primi

  • דג ים נא
  • סלט לימונים מסורנטו פלפלים ירוקים של Creta Bianca מלנזנה ביתית

Secondi

  • ראגו נפוליטאני, פסטה בעבודת יד, ריקוטה מלוחה
  • פילה דג ים צרוב בטאבון, רוטב Salmoriglio
  • ירקות סתיו

Dolci

  • קינוח הפתעה

Gelati

  • גלידות ביתיות

  • יין