דרומה לרומא

מאת: עירית בירן

25 באוקטובר, 2018

המון צלחות חדשות, גלידת פיסטוק ופסטת אורקייטה ראשונות. ריקוטה ביתית חמה וטרייה, ופיצות של עודד רסלר האחד והיחיד. קלאמרי, דג בטאבון — ועוד ועוד.

היה כיף לבשל עם שגיא שופן, ידיים מעולות וכשרון אדיר, בטוחה שעוד נשמע עליו בעתיד. תודה לאורחים הנפלאים שבאו לבלות ערב סביב השולחן שלי, ותודה לליאת הדס על התמונות הנהדרות.

התפריט

Aperitivo

Antipasti

חומרי גלם אופייניים לאזור בטאבון ובגריל

Primi

Secondi

Dolci

Gelati