Studio Now · nowpottery.co.il

גספצ׳ו ענבים ירוקים

אין כמו להתחיל ארוחה עם גספצ׳ו, במיוחד בקיץ. הוא מרענן, מקרר וכיפי והוא בדיוק מתאים לשלב פתיחת הארוחה, ממש כמו דרינק.

הגספצ׳ו הקלאסי הוא גספצ׳ו עגבניות אבל את הטכניקה אפשר ליישם על כל פרי או ירק שנרצה פחות או יותר. ועכשיו כשהגיע הקיץ ולירקן שלנו הגיעו ענבים ירוקים נהדרים, רצנו מהר להכין איתם מנת פתיח קלה ומושלמת לכל אירוח.

את הגספצ׳ו הזה, המכיל פרות, כדאי להכין כמה שיותר סמוך למועד ההגשה כדי לשמר את טעמיו וצבעיו הטריים. מומלץ לקרר מראש את כל מרכיבי הגספצ׳ו.

מה צריך?ֿ

איך מכינים?

מידע פנים

אפשר להחליף את הענבים הירוקים במלון ירוק או מלון ספרדי ולהוסיף אליו גם פלפל ירוק או בהיר.
אפשר להפוך את הגספצו למנה ראשונה ולא רק מנת פתיח. הגספצו מהווה מצע מושלם לטרטר דג ים או לקנל של קרם פרש ולחם קלוי.