Studio Now · nowpottery.co.il

סלט פריקה וענבים

באירוע ראש השנה פתחנו את פופ אפ בר הקפה שלנו. יחד עם לונה, הלוא היא ging.eat , הקונדיטורית המוכשרת שהייתה אמונה על הכנת העוגות המשגעות שהוגשו בסוף השבוע, הכנו גם כמה מנות שיבואו לפני המתוק. אחת מהן הייתה סלט פריקה וענבים, שהוגש על לאבנה ביתית. אנחנו ממש אוהבות את המנה הזו, היא רעננה וקלילה ועם זאת מהווה ארוחה שלמה. בול לימי הקיץ. ובול לפני עוגת מודביק :)

מה צריך?

הכמויות הרשומות מתאימות לסלט גדול, כמות יפה שתתאים ל6-10 אנשים, תלוי בגודל ההגשה. תתגמשו בהתאם לטעמכם האישי - אפשר להחליף יוגורט בגבינה מלוחה, אפשר להשמיט את הבצל או להגדיל את הכמות...

איך מכינים?