מתכונים

בגיל צעיר מאוד התחלתי לבשל. לבשל כדי לאכול, אבל לא רק. הבישול מספק עבורי גם חוויה של סקרנות, למידה ויצירה. היום אני מבינה שהבישול, ההאכלה והאירוח מספקים עבורי גם ערוץ להענקה רגשית ולחיבור אנושי. קודם כל, ובראש וראשונה, אוכל למשפחה וילדים. ארוחות משפחתיות הן ציר מרכזי שסביבו סובב הבית שלנו.
המתכונים שזוכים לעלות לבלוג הם אלו שעמדו בהצלחה במבחן המטבח המשפחתי. הם טעימים, אהובים ומצדיקים את המאמץ הכרוך בהכנתם. כולם מגלמים בתוכם את המטבח הביתי שלי ואת החוויה של אכילה והגשה בכלים של הסטודיו.
המטבח שלי מתאפיין בשימוש בחמרי גלם טריים ואיכותיים. רצוי מקומיים. ההשראות שלי מורכבות מספריית ספרי הבישול האהובה שלי, טיולים בעולם וביקורים במסעדות.
אתם מוזמנים, להתנסות. אני כאן לרשותכם בכל שאלה.
כל המתכונים
טארט אגוזים בקרמל מלח ים של נתי יופה
יוני 2022

קרפ סוזט
יוני 2022

סלט רוקט, משמשים וגבינת עיזים
מאי 2022

סלט עגבניות ירוקות גאורגי
מרץ 2022

סלק אפוי ולַבַּנֶה
דצמבר 2021

קוקטייל ליצ׳י וודקה של iota
ספטמבר 2021

סלט מנגולד, ארטישוק צרוב ומוצרלה
פברואר 2021

מרק גרגירי חומוס ותרד
פברואר 2021

ריבת חבושים
נובמבר 2020

קרם ברולה תפוז
ספטמבר 2020

הפירה של נורה אפרון
ספטמבר 2020

עוף בגריל
יולי 2020

קרם קרמל — ״קֵסִיוֹ״
מאי 2020

מלבי עם דבש ופיסטוק קלוי
מאי 2020

עוגת תפוחי אדמה של L’ami Louis
אפריל 2020

אטריות לפסח
אפריל 2020

סלט פירות הדר
מרץ 2020

לימונדה ורודה
מרץ 2020

אגוזים מסוכרים
פברואר 2020

גזרים צבעוניים צלויים
ינואר 2020

סלט תאנים ומוצרלה
אוקטובר 2019

סלק אפוי ויוגורט
ספטמבר 2019

פלפלונים ממולאים בפטה
ספטמבר 2019

טירופיתה — מאפה פילו וגבינות
ספטמבר 2019

נמסיס שוקולד
אוגוסט 2019

גספאצ׳ו
יוני 2019

לאבנה ביתית
מאי 2019

אפרסקים מבושלים ביין לבן
מאי 2019

סלט פול ירוק, ענבים וגבינת עיזים
מאי 2019

הויניגרט המושלם
מרץ 2019

שניצל עגל
מרץ 2019

מרק עגבניות מעודן
מרץ 2019

מרק פיסטוּ
מרץ 2019

גרנולה
פברואר 2019

ירקות שורש צלויים בנייר אפיה — “en Papillote”
פברואר 2019

עוגיות שקדים ואניס
ינואר 2019

ברוסקטת עגבניות
דצמבר 2018

ברוקולי חלוט מוקפץ בשמן זית ושיני שום
דצמבר 2018

מרק תרד, אפונה ונענע
דצמבר 2018

ראגו נפוליטני
דצמבר 2018

Torta caperse: עוגת השוקולד של קפרי
נובמבר 2018

חבושים אפויים בסירופ רימונים ותבלינים
אוקטובר 2018

עוגת גבינה נוסטלגית
ספטמבר 2018

צלי ביין לבן, פטריות וטרגון
ספטמבר 2018

חליטת פרחי היביסקוס
אוגוסט 2018

מלפפונים חמוצים של קיץ
אוגוסט 2018

אגוזים קלויים מתובלים
יוני 2018

טארט רובארב (או משמשים)
מאי 2018

בוק צ׳וי מאודה וצרוב
מאי 2018

סלט סלק ואנדיב
אפריל 2018

סמיפרדו קרמל מלוח
מרץ 2018

עוגת פולנטה, שקדים ולימון
מרץ 2018

גלוֹג — יין דובדבנים חם
פברואר 2018

שבלולי קינמון והל
פברואר 2018

סלמון בכבישה ביתית
פברואר 2018

עוגת פאדג׳ שוקולד
פברואר 2018

כוסמת ופטריות
ינואר 2018

סלט דלעת, גריסי פנינה ופטריות
נובמבר 2017

עוגת שקדים ״סנטיאגו דה קמפוסטלה״
אוקטובר 2017

קינוח תמרים בקפה והל
ספטמבר 2017

עוף ים תיכוני בנייר אפייה
ספטמבר 2017

עוגת אגוזי לוז
אוגוסט 2017

סלט זוקיני ואספרגוס
יולי 2017

פיצה ביאנקה
יוני 2017

טארט עגבניות
מאי 2017

עוגת פירות יבשים
אפריל 2017

סלט גרגירי חומוס ותרד טרי
אפריל 2017

עוף מרבלה
אפריל 2017

ניוקי
מרץ 2017

מרק דלעת
פברואר 2017

עוגיות חמאה
ינואר 2017

כרוב סגול צלוי בחומץ בלסמי
ינואר 2017
