בגיל צעיר מאוד התחלתי לבשל. לבשל כדי לאכול, אבל לא רק. הבישול מספק עבורי חוויה של סקרנות, למידה ויצירה. היום אני מבינה שהבישול, ההאכלה והאירוח מהווים ערוץ להענקה רגשית ולחיבור אנושי. אוכל למשפחה וילדים, מדורת השבט ואוכל כחיבור חברתי. ארוחות משפחתיות הן ציר מרכזי שסביבו סובב הבית שלנו. אירוח חברים לארוחה הוא בילוי אהוב עלי במיוחד.

קראו עוד…

המטבח שלי מתאפיין בשימוש בחמרי גלם טריים ואיכותיים. רצוי מקומיים. ההשראות שלי מורכבות מספריית ספרי הבישול האהובה שלי, טיולים בעולם וביקורים במסעדות.

עם מעבר הסטודיו ליפו הצטרפה אליי ירדן נוי. ירדן, בין שלל כישוריה, אוהבת מאוד לבשל. היא למדה בדנון ועבדה במסעדות שונות כטבחית עד שהגיעה לסטודיו. אנחנו שותפות לאהבה לאוכל טרי המענג את החיך ואת העין. אני שמחה מאוד על מגע ידה של ירדן בבלוג. היא מביאה איתה רוח נעורים וגם מלמדת אותי להכין מנות קטנות וקלילות. כאלו שמתאימות גם לשני סועדים.

המתכונים שזוכים לעלות לבלוג הם אלו שעמדו בהצלחה במבחן המטבח המשפחתי או מטבח הסטודיו. הם טעימים, אהובים ומצדיקים את המאמץ הכרוך בהכנתם.

אתם מוזמנים, להתנסות. אני כאן לרשותכם בכל שאלה.

Recipes

סלט שלג
קרפ סוזט
צזיקי
גספאצ׳ו
פסטו
פסטה עם רוטב פסטו ופרמזן
גרנולה
סלט שמש
לחם שטוח
טאראלי
ניוקי
מרק דלעת