בגיל צעיר מאוד התחלתי לבשל. לבשל כדי לאכול, אבל לא רק. הבישול מספק עבורי גם חוויה של סקרנות, למידה ויצירה. היום אני מבינה שהבישול, ההאכלה והאירוח מספקים עבורי גם ערוץ להענקה רגשית ולחיבור אנושי. קודם כל, ובראש וראשונה, אוכל למשפחה וילדים. ארוחות משפחתיות הן ציר מרכזי שסביבו סובב הבית שלנו.

המתכונים שזוכים לעלות לבלוג הם אלו שעמדו בהצלחה במבחן המטבח המשפחתי. הם טעימים, אהובים ומצדיקים את המאמץ הכרוך בהכנתם. כולם מגלמים בתוכם את המטבח הביתי שלי ואת החוויה של אכילה והגשה בכלים של הסטודיו.

המטבח שלי מתאפיין בשימוש בחמרי גלם טריים ואיכותיים. רצוי מקומיים. ההשראות שלי מורכבות מספריית ספרי הבישול האהובה שלי, טיולים בעולם וביקורים במסעדות.

אתם מוזמנים, להתנסות. אני כאן לרשותכם בכל שאלה.

כל המתכונים

קרפ סוזט

יוני 2022

ריבת חבושים

נובמבר 2020

קרם ברולה תפוז

ספטמבר 2020

the evening’s bar. cosmopolitan on the right

עוף בגריל

יולי 2020

אטריות לפסח

אפריל 2020

אגוזים מסוכרים

פברואר 2020

סלט תאנים ומוצרלה

אוקטובר 2019

סלק אפוי ויוגורט

ספטמבר 2019

טירופיתה — מאפה פילו וגבינות

נמסיס שוקולד

אוגוסט 2019

גספאצ׳ו

יוני 2019

לאבנה ביתית

מאי 2019

סלט עגבניות ושאלוטס

שניצל עגל

מרץ 2019

פסטה עם רוטב פסטו ופרמזן

מרק פיסטוּ

מרץ 2019

גרנולה

פברואר 2019

ראגו נפוליטני

דצמבר 2018

torta caprese עוגת השוקולד של קפרי
חבושים אפויים בסירופ רימונים ותבלינים
צלי עגל ביין לבן, פטריות וטרגון
חליטת פרחי היביסקוס
מלפפונים חמוצים של קיץ
אגוזים קלויים מתובלים
טארט רובארב
בוק צ׳וי מאודה צרוב

סלט סלק ואנדיב

אפריל 2018

סלט סלק ואנדיב
סמיפרדו קרמל מלוח
עוגת פולנטה שקדים ולימון
גלוג, יין דובדבנים חפ
שבלולי קינמון והל
גרבדלקס
עוגת פאדג׳ שוקולד

כוסמת ופטריות

ינואר 2018

כוסמת ופטריות
סלט דלעת, גריסי פנינה ופטריות
עוגת שקדים סנטיאגו דה קמפוסטלה
קינוח תמרים בקפה והל
עוף ים תיכוני בנייר אפייה
עוגיות חמאה ושקדים

עוגת אגוזי לוז

אוגוסט 2017

עוגת אגוזי לוז
פירות קיץ צרובים וקרם יוגורט סוכר חום
סלט זוקיני ואספרגוס

פיצה ביאנקה

יוני 2017

פיצה ביאנקה
טארט עגבניות
עוגת פירות יבשים

עוף מרבלה

אפריל 2017

ניוקי

מרץ 2017

מרק דלעת

פברואר 2017

עוגיות חמאה

ינואר 2017

עוגיות חמאה
כרוב סגול צלוי בחומץ בלסמי