אגוזים מסוכרים

18 February, 2020

הדפסה

הנשנוש המושלם וגם התוספת המושלמת לסלטים. כל האגוזים יתאימו ותנו לדמיון שלכם לשחק עם התיבול. אפשר כמובן להגדיל את הכמויות. זהירות! זה ממכר.

הולכים נפלא עם סלט סלק או קייל.

מה צריך?

  • כוס אגוזים (קשיו, פקן, שקדים עם קליפה (או בלי), לוז — מה שאוהבים)
  • 1/3 כוס סוכר
  • מעט מלח ים דק
  • תבלינים (לא חובה): פפריקה מתוקה או חריפה, צ׳ילי, זרעי שומר, רוזמרין או מרווה קצוצים, ועוד

איך מכינים?

  1. בסיר קטן מניחים את כל החומרים חוץ מהמלח. מניחים על האש ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהסוכר מתקרמל. מסירים מהאש, מוסיפים מלח ותבלינים ומוציאים למשטח עם נייר אפייה, לצינון.