אגוזים קלויים מתובלים

מאת: עירית בירן

26 ביוני, 2018

אגוזים קלויים מתובלים

סנונית ראשונה מכל הטוב שהיה לנו בסדנה בבולגריה (לפוסט המלא והמרהיב, היכנסו לכאן).

האגוזים האלו טעימים לא פחות משהם יפים. הקלייה העדינה וטעמי המרווה והלימון נפלאים. ליווי נהדר למשקה פתיחה לארוחה או כנשנוש לפני שהאוכל מגיע. וכן, אוכלים גם את עלי המרווה.

  1. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומחממים את התנור ל- 140 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את האגוזים ויתרת החומרים עד לפיזור טוב של השמן והתבלינים. מפזרים בשכבה אחת על נייר האפייה.
  3. אופים 20 דקות, הופכים את האגוזים ואופים 10 דקות נוספות.
  4. מוציאים ובודקים שהאגוזים זהובים וקלויים קלות. אם לא, מוסיפים עוד חמש דקות.