הגרסה שלי לברוסקטה הקלאסית, במתכון קליל ומנצח. נפלאה כמנה ראשונה.
מה צריך?
- עגבניות מלאות טעם (שרי או מגי)
- מעט שום טרי (אופציונלי)
- מלח ים
- שמן זית
- לחם טוב
- בזיליקום
- בוראטה או מוצרלה
איך מכינים?
- קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות, ומתבלים אותן במלח ים ושמן זית. אם רוצים, מוסיפים מעט שום טרי קצוץ.
- פורסים לחם, מברישים את הפרוסות במעט שמן זית וקולים אותן על מחבת חמה עד שהן משחימות.
- מוציאים את הפרוסות לצלחת, מניחים עליהן את העגבניות. קורעים את הבזיליקום ומוסיפים גם אותו. מגישים לצד בוראטה או מוצרלה טרייה.