ברוסקטת עגבניות

מאת: עירית בירן

27 בדצמבר, 2018

הגרסה שלי לברוסקטה הקלאסית, במתכון קליל ומנצח. נפלאה כמנה ראשונה.

  1. קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות, ומתבלים אותן במלח ים ושמן זית. אם רוצים, מוסיפים מעט שום טרי קצוץ.
  2. פורסים לחם, מברישים את הפרוסות במעט שמן זית וקולים אותן על מחבת חמה עד שהן משחימות.
  3. מוציאים את הפרוסות לצלחת, מניחים עליהן את העגבניות. קורעים את הבזיליקום ומוסיפים גם אותו. מגישים לצד בוראטה או מוצרלה טרייה.