מרענן, טעים ויפיפה. המשקה שכיכב בארוחת הגן הקיצית שלנו יחד עם KAV.
מה צריך?
- 2-3 פרחי היביסקוס מסוכרים או מייובשים
- 5-6 קליפות הדר מסוכרות (או יותר, אם אוהבים את התה מתוק יותר)
- פיסת ג׳ינג׳ר או מספר קוביות ג׳ינג׳ר מיובש
- מקל קינמון
- ספר עלי לואיזה-לא חובה
איך מכינים?
- מניחים את כל החומרים בקנקן עמיד לחום (אפשר להכין בסיר ואחרכך להעביר). מוסיפים חצי ליטר מים רותחים וחולטים למשך כמה שעות.
- מוסיפים קוביות קרח, ומגישים. אפשר לקשט עם גבעול עלי נענע או גרניום ריחני
- על פי אותו עיקרון אפשר לחלוט כיד הדימיון הטובה עליכן— גוז׳י ברי, דבדבנים, חמוציות, עלי ורדים ועוד. שחקו ותגלו את התרכובת האהובה עליכן.
