כשהמלון טוב, לא צריך להוסיף לו הרבה, רק טוויסט קטן ובוסט מתוק.
מה צריך?
- מלון מתוק
- 2 כפות דבש
- חופן עלי נענע (או לואיזה, אם אתם מגדלים קצת בגינה)
איך מכינים?
- קולפים את המלון ופורסים לרצועות או לקוביות, איך שאוהבים.
- מערבבים את הדבש עם שתי כפות מים חמים.
- זולפים על המלון ומפזרים את הנענע (או הלואיזה).
מידע פנים
- ניתן להשיג בחנויות דבש איכותי יותר מהדבש על מדפי הסופר. דבש שמכיל בתוכו את טעמי הפריחה ממנה בא. שווה להשקיע בצנצנת כזו, לפחות למתכונים שבהם טעם הדבש דומיננטי.