סלט גרגירי חומוס ותרד טרי

27 April, 2017

הדפסה

מה צריך?

  • 800 גרם גרגירי חומוס מבושלים (אפשר להשרות ולבשל חומוס טרי ואפשר גם להשתמש בחומוס קפוא. במקרה הזה, כדאי לשטוף את החומוס לפני הבישול כדי להיפטר מהקרח הלא טעים שהצטבר בהקפאה)
  • צרור תרד עדין (טורקי או ניו-זילנדי, למשל)ֿ, שטוף, ללא גבעולים, קרוע ביד
  • צרור קטן של עלי בזיליקום, קרוע ביד
  • פלפל ירוק חריף, פרוס לטבעות דקות
  • 250 גרם גבינת פטה או בולגרית טובה (אני השתמשתי בבולגרית של ״המאירי״ ואהבתי מאוד)
  • כפית מלח
  • כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • 5 כפות מיץ לימון
  • 5 כפות שמן זית איכותי

איך מכינים?

  1. מערבבים את כל החומרים, חוץ מהגבינה והתרד. ממש לפני ההגשה מוסיפים את התרד, מערבבים קלות ומתקנים תיבול. מפזרים את הגבינה על הסלט.