סלט פול ירוק, ענבים וגבינת עיזים

מאת: עירית בירן

6 במאי, 2019

עדיין באווירת פרובאנס, סלט יפה ועם טעמים מובהקים של פרובאנס.

  1. מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הפול ומבשלים כ- 5-7 דקות. מוציאים א הוא מוכן. הפול צריך להיות מעט רך ובצבע ירוק בהיר. מסננים, שוטפים ומצננים.
  2. את גבינת העיזים אפשר להגיש קלויה, זה ישדרג מאוד את הטעם, ואפשר לקלות על גבי פרוסות בגט דקות (קולים כמה דקות בגריל של התנור עד שפני הגבינה מזהיבים).לחלופין, מגישים אותה כפי שהיא.
  3. מכינים את הויניגרט לפי המתכון (אפשר לוותר על הטרגון)
  4. מניחים בצלחת שטוחה בתפזורת את מרכיבי הסלט, חוץ מהגבינה והפיסטוקים. זולפים את הרטב ומניחים מעל את הפיסטוק והגבינה.