סלט פירות הדר

מאת: עירית בירן

26 במרץ, 2020

סלט צבעוני וקליל. כיכב בבראנץ׳ של סדנת SPOTLIGHT. מבוסס על פירות חורף. בעונה, תפוזי דם ורובארב הם האופציה המרהיבה ביותר, אבל גם אם תפוזים רגילים ותות שדה המנה תהיה נהדרת.

  1. קולפים את התפוזים ומסירים כמה שיותר מהקליפה הלבנה. פורסים לטבעות בעובי של כ- 1 ס״מ.
  2. פורסים את הרובארב לפרוסות דקות ואם משתמשים בתותים- פורסים לחצאים או רבעים.
  3. מניחים את התפוזים והרובארב/תותים בקערה. מוסיפים את הדבש ונותנים לעמוד כ- 20 דקות.
  4. על מחבת קולים את השקדים וזרעי השומר עד שהשקדים מזהיבים.
  5. מסדרים את הפרות על צלחת שטוחה, מפזרים את תערובת השקדים ומוסיפים בצד מספר כפות יוגורט.