סלט תאנים ומוצרלה

6 October, 2019

הדפסה

מה צריך?

  • תאנים בשלות
  • כדורי מוצרלה (ממליצה על אלו של ״חוות הבאפאלו״)
  • עלי בזיליקום צעירים
  • שמן זית
  • מלח ים עדין ופלפל שחור גרוס
  • מעט חומץ בלסמי מיושן (אופציונלי)
  • פרושוטו (אופציונלי)

איך מכינים?

  1. מכינים קרעים מהתאנים ומכדורי המוצרלה, ומניחים בצלחת הגשה שטוחה. מוסיפים את עלי הבזיליקום.
  2. מזלפים שמן זית, ומתבלים. אם בחרנו להשתמש בבלסמי ופרושוטו, מוסיפים גם אותם.