עגבניות פרובנסאליות ממולאות

מאת: עירית בירן

6 במאי, 2019

למילוי

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. חוצים את העגבניות לחצי, ומרוקנים את תכולתן לקערה. מניחים את חצאי העגבנייה בכלי שניתן להכניס לתנור. אפשר כבר באותה התבנית שבה תוגש המנה או על על תבנית עבודה עם נייר אפיה.
  2. מערבבים את שאר החומרים. מוסיפים כמה כפות ממיץ העגבניות ששמרנו בצד. טועמים ומתקנים תיבול אם חסר מלח.
  3. ממלאים כל עגבנייה בתערובת. דוחסים מעט. מכניסים לתנור ואופים כ- 40 דקות עד שמזהיב.