עוגיות חמאה

עוגיות חמאה

מאת: עירית בירן

27 בינואר, 2017

געגוע לאמא. כשהגעתי לסדנה בבולגריה הרגשתי צורך עז לצרף אליי את אמא שלי, שכבר איננה יותר מ-20 שנה. אז הכנתי את העוגיות הקלות האלו שלה והטעימות להחריד. אוכל זה כל כך הרבה יותר מאכילה.

  1. מערבבים את המרכיבים בקערה. לשים ומפוררים בידיים. ממשיכים ללוש ומחברים לכדי בצק מגובש. ביד, יוצרים כדורים מהתערובת.
  2. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשטחים כל כדור על התבנית. אם רוצים, מניחים שקד, אגוז כלשהו או חתיכת שוקולד במרכז כל עוגייה.
  3. אופים בחום של 150 מעלות, עד שמזהיב.