געגוע לאמא. כשהגעתי לסדנה בבולגריה הרגשתי צורך עז לצרף אליי את אמא שלי, שכבר איננה יותר מ-20 שנה. אז הכנתי את העוגיות הקלות האלו שלה והטעימות להחריד. אוכל זה כל כך הרבה יותר מאכילה.
מה צריך?
- 200 ג’ חמאה
- 2 כוסות קמח רגיל
- 1/2 כוס אבקת סוכר
איך מכינים?
- מערבבים את המרכיבים בקערה. לשים ומפוררים בידיים. ממשיכים ללוש ומחברים לכדי בצק מגובש. ביד, יוצרים כדורים מהתערובת.
- מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשטחים כל כדור על התבנית. אם רוצים, מניחים שקד, אגוז כלשהו או חתיכת שוקולד במרכז כל עוגייה.
- אופים בחום של 150 מעלות, עד שמזהיב.