עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים

29 April, 2017

הדפסה

מה צריך?

  • 100 גרם שקדים מולבנים
  • 100 גרם אגוזי לוז קלופים
  • 100 גרם אגוזי פקאן
  • 100 גרם צימוקים
  • 3 ביצים
  • 7 כפות סוכר
  • 7 כפות קמח רגיל

איך מכינים?

  1. מערבבים את כל המרכיבים ומשטחים בתבנית אינגליש קייק חד-פעמית מנייר. אופים בחום של 170 מעלות במשך 20-25 דקות עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת. מוציאים.
  2. מקררים וקורעים את תבנית הנייר. פורסים לפרוסות דקות של כ- 0.5 ס״מ. מניחים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מייבשים בחום נמוך, 130-120 מעלות, במשך כ- 20 דקות עד שהפרוסות משחימות לגוון דבש.