מה צריך?
- 100 גרם שקדים מולבנים
- 100 גרם אגוזי לוז קלופים
- 100 גרם אגוזי פקאן
- 100 גרם צימוקים
- 3 ביצים
- 7 כפות סוכר
- 7 כפות קמח רגיל
איך מכינים?
- מערבבים את כל המרכיבים ומשטחים בתבנית אינגליש קייק חד-פעמית מנייר. אופים בחום של 170 מעלות במשך 20-25 דקות עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת. מוציאים.
- מקררים וקורעים את תבנית הנייר. פורסים לפרוסות דקות של כ- 0.5 ס״מ. מניחים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מייבשים בחום נמוך, 130-120 מעלות, במשך כ- 20 דקות עד שהפרוסות משחימות לגוון דבש.