מנת פתיחה צבעונית וקלילה לכל ארוחה.
מה צריך?
- כ-20 פלפלונים צבעוניים
- 250 גרם גבינת פטה
- 50 גרם ריקוטה
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס טרי
- שמן זית כתית מעולה
- חופן עלי אורגנו טרי
איך מכינים?
- מחממים תנור ל- 180 מעלות,ומשמנים קלות תבנית אפייה.
- קוטמים את ראשי הפלפלים, ובעזרת להב של סכין חדה,מוציאים את הזרעים — מבלי לפגוע בשלמות הפלפלים.
- מועכים את הפטה עם מזלג ומוסיפים את הריקוטה. מתבלים במלח ופלפל גרוס. ממלאים כל פלפל במלית הגבינה.
- מסדרים את הפלפלים על תבנית האפייה. זולפים שמן זית ומפזרים עלי אורגנו.
- אופים למשך 25-30 דקות, או עד שהפלפלים קיבלו צבע יפה והתרככו מעט. מגישים.