פלפלונים ממולאים בפטה

מאת: עירית בירן

9 בספטמבר, 2019

מנת פתיחה צבעונית וקלילה לכל ארוחה.

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות,ומשמנים קלות תבנית אפייה.
  2. קוטמים את ראשי הפלפלים, ובעזרת להב של סכין חדה,מוציאים את הזרעים — מבלי לפגוע בשלמות הפלפלים.
  3. מועכים את הפטה עם מזלג ומוסיפים את הריקוטה. מתבלים במלח ופלפל גרוס. ממלאים כל פלפל במלית הגבינה.
  4. מסדרים את הפלפלים על תבנית האפייה. זולפים שמן זית ומפזרים עלי אורגנו.
  5. אופים למשך 25-30 דקות, או עד שהפלפלים קיבלו צבע יפה והתרככו מעט. מגישים.