פלפלונים ממולאים בפטה

9 September, 2019

הדפסה

מנת פתיחה צבעונית וקלילה לכל ארוחה.

מה צריך?

  • כ-20 פלפלונים צבעוניים
  • 250 גרם גבינת פטה
  • 50 גרם ריקוטה
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • שמן זית כתית מעולה
  • חופן עלי אורגנו טרי

איך מכינים?

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות,ומשמנים קלות תבנית אפייה.
  2. קוטמים את ראשי הפלפלים, ובעזרת להב של סכין חדה,מוציאים את הזרעים — מבלי לפגוע בשלמות הפלפלים.
  3. מועכים את הפטה עם מזלג ומוסיפים את הריקוטה. מתבלים במלח ופלפל גרוס. ממלאים כל פלפל במלית הגבינה.
  4. מסדרים את הפלפלים על תבנית האפייה. זולפים שמן זית ומפזרים עלי אורגנו.
  5. אופים למשך 25-30 דקות, או עד שהפלפלים קיבלו צבע יפה והתרככו מעט. מגישים.