קרודו דג ים נא עם פירות הדר

מאת: עירית בירן

22 בינואר, 2020

רוצים לדעת איך לשלב את המנה בארוחה שלמה? הציצו כאן.

  1. פורסים את הדג לפרוסות בעובי של מספר מילימיטרים, מספיק כדי שהדג לא יתפורר. מניחים בשכבה אחת על צלחת הגשה.
  2. מפלטים את פרי ההדר (מקלפים את הקליפה כולל החלק הלבן וחותכים את הפלחים). את המיץ שניגר בתהליך שומרים וגם את ליבת הפרי. מפזרים את הפלחים בין פרוסות הדג.
  3. פורסים את השאלוט והפלפל החריף דק דק ומפזרים מעל הדג.
  4. פורסים את העלים לרצועות דקות ומפזרים. זולפים שמן זית בנדיבות. מפזרים מלח.
  5. מזליפים ממיץ ההדר שנותר ואפשר גם לסחוט את ליבת הפרי שנותר. טועמים, ומגישים.