אגוזים קלויים מתובלים

הדפסה

סנונית ראשונה מכל הטוב שהיה לנו בסדננת בולגריה יוני 2018: האגוזים האלו טעימים לא פחות משהם יפים. הקלייה העדינה וטעמי המרווה והלימון נפלאים. ליווי נהדר למשקה פתיחה לארוחה או כנשנוש לפני שהאוכל מגיע. וכן, אוכלים גם את עלי המרווה.

לפוסט המלא — והמרהיב — מבולגריה, הכנסו לכאן.

מה צריך?

  • 3 כוסות של שקדים ו/או אגוזים. סוג אחד או מספר סוגים, מה שאתם אוהבים
  • 1.5 כוסות של עלי מרווה טריים, שטופים ומיובשים
  • קליפת דקה מלימון או תפוז טריים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות זרעי שומר או כוסברה — אופציונאלי
  • מעט שבבי צ׳ילי — אופציונאלי
  • כפית מלח ים עדין

איך מכינים?

  1. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומחממים את התנור ל- 140 מעלות. בקערה מערבבים את האגוזים ויתרת החומרים עד לפיזור טוב של השמן והתבלינים. מפזרים בשכבה אחת על נייר האפייה. אופים 20 דקות, הופכים את האגוזים ואופים 10 דקות נוספות. מוציאים ובודקים שהאגוזים זהובים וקלויים קלות. אם לא, מוסיפים עוד חמש דקות.
הצטרפו לרשימת המתנה תשאירו את המייל שלכם וניידע אתכם ברגע שהמלאי יחודש.
Email

בואו נהיה בקשר. הירשמו לניוזלטר שלנו.