Tali’s Magic Bars

25 September, 2021

הדפסה

בפגישת ההכנה למכירת ראש השנה החגיגית, אמרו לי בנות iota שהן ישמחו לעזור בהכנת הכיבוד למכירה. שמחתי על ההצעה כי רציתי שהשיתוף בינינו יהיה ממשי גם באירוח וההצעה להכין משהו נראתה לי קוסמת. מה תרצו להכין? שאלתי. התשובה הייתה מהירה – יש לנו קוקטייל שהוא כוכב ויש את המג׳יק בארס של אמא של חן (חן בוגין, מנהלת השיווק וקשרי לקוחות של iota) ההצעה התקבלה מיד.

והתוצאה, מבול של פניות למתכון של החיתוכיות ושל הקוקטייל. והאמת היא שגם אני התאהבתי בשני המתכונים ושמחתי מאוד לצרפם לספריית המתכונים שלי. והם, יהיו לי למזכרת משיתוף הפעולה המקסים שהיה לנו בסוף קיץ 2021.

מה צריך?

  • תבנית ריבועית 25/25 או תבנית מלבנית בגודל דומה
  • 100 גרם חמאה
  • 200 גרם ביסקוויטים (״פתי בר״)
  • פחית חלב מרוכז מומתק
  • 300 גר׳ שוקולד צ׳יפס או שוקולד מריר קצוץ
  • 100 גרם אגוזי מלך או לוז
  • 70 גרם קוקוס טחון

איך מכינים?

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון.
  4. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה ומשטחים בתבנית.
  5. יוצקים מעל את החלב המרוכז בשכבה אחידה ככל הניתן.
  6. מפזרים את השוקולד, מעליו את האגוזים ולבסוף מפזרים את הקוקוס.
  7. אופים כחצי שעה.
  8. מוציאים, מצננים ומקררים במקרר עד שהמאפה מתייצב וניתן לחתוך אותו לריבועיות.