Tali’s Magic Bars

מאת: עירית בירן

25 בספטמבר, 2021

בפגישת ההכנה למכירת ראש השנה החגיגית, אמרו לי בנות iota שהן ישמחו לעזור בהכנת הכיבוד למכירה. שמחתי על ההצעה כי רציתי שהשיתוף בינינו יהיה ממשי גם באירוח וההצעה להכין משהו נראתה לי קוסמת. מה תרצו להכין? שאלתי. התשובה הייתה מהירה - יש לנו קוקטייל שהוא כוכב ויש את המג׳יק בארס של אמא של חן (חן בוגין, מנהלת השיווק וקשרי לקוחות של iota) ההצעה התקבלה מיד.

והתוצאה, מבול של פניות למתכון של החיתוכיות ושל הקוקטייל. והאמת היא שגם אני התאהבתי בשני המתכונים ושמחתי מאוד לצרפם לספריית המתכונים שלי. והם, יהיו לי למזכרת משיתוף הפעולה המקסים שהיה לנו בסוף קיץ 2021.

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון.
  4. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה ומשטחים בתבנית.
  5. יוצקים מעל את החלב המרוכז בשכבה אחידה ככל הניתן.
  6. מפזרים את השוקולד, מעליו את האגוזים ולבסוף מפזרים את הקוקוס.
  7. אופים כחצי שעה.
  8. מוציאים, מצננים ומקררים במקרר עד שהמאפה מתייצב וניתן לחתוך אותו לריבועיות.